گفتار درمانی

اتیسم و روابط اجتماعی

اتیسم و روابط اجتماعی

نباید اینگونه پنداشت ک کودک دارای اتیسم، اصولا علاقه ای به برقراری ارتباط ندارد، بلکه درک و تجزیه تحلیل روابط اجتماعی و قواعد ان برایشان مشکل است.
درک یک موقعیت اجتماعی و واکنش مناسب به ان، مستلزم درک زبانی و نیز درک حرکات بدنی و تجزیه و تحلیل انهاست، در حالی که عملکرد این بخش از مغز این افراد، با اختلال مواجه هست و اصولا نمی توانند متوجه برخی از اشارات و علائمی که لازمه ابتدایی این روابط است، بشوند.

علاوه بر این برقراری ارتباط نیازمند درک احساسات طرف مقابل و توانایی در واکنش مناسب به آن است.
این کودکان ممکن است ندانند چه رابطه ای بین یک احساس و عکس العمل خاص وجود دارد. مثلا نمیتوانند بین گریه کردن یک کودک و ناراحت بودن او ارتباط برقرار کنند.

♻️ تب مادر عاملی برای ابتلای کودک به اوتیسم ♻️

محققان دریافتند تب مادر در دوران بارداری با خطر بیشتر ابتلا به اوتیسم فرزند گره خورده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال، مادران باید در دوران بارداری بسیار مراقب ابتلا به تب باشند، زیرا ممکن است منجر به ابتلای کودک به اوتیسم شود.
این مطالعه خطر ابتلا کودک به اوتیسم به دنبال ابتلای مادر به تب را مورد بررسی قرار داده و نشان داده است تب مادر در سه ماهه دوم با ابتلای کودک به اوتیسم در ارتباط است.
محققان دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک اظهار کردند: خطر ابتلا به اوتیسم با تب بعد از هفته ۱۲ حاملگی افزایش می‌یابد و این افزایش در سه ماهه دوم ۳۰۰ برابر است.
اختلال طیف اوتیسم (ASD)، گروهی از اختلالات است که در اوایل کودکی اتفاق می‌افتد و شامل مشکلات تعامل اجتماعی و رفتارهای تکراری است.

اتیسم یک اختلال گسترده و پیچیده است که هیچ دونفری با یکدیگر علائم مشابه ندارند.
بر اساس گزارش‌ مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، از هر ۶۸ کودک یک نفر در ایالات متحده به اوتیسم مبتلا است و احتمال ابتلای پسران ۴٫۵ برابر بیش از دختران است.

علاوه براین، هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم درمان این بیماری بین ۱۱٫۵ تا ۶۰٫۹ میلیارد دلار است.
این بررسی در نشریه Molecular Psychiatry منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *